Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Batma direncine karşı korumayla donatılmış bir ayakkabı daha önce S1 ise P işaretini alıyordu, S2 ise S3 oluyordu .  Ancak bu işaret, ara taban korumasının hangi malzemeden oluştuğunu söylemiyordu.

Birçok iş kategorisi için ayrı tasarlanıp üretilen iş ayakkabılarında aranan temel özellik iş ayakkabısının o işte gerçekleşebilecek muhtemel kazalar için ayağı ve bacağı korumasıdır. Bunun yanı sıra iş ayakkabısının bu özellik dışında parmak vurması ve ayağın su toplamasını önlemesi gerektirmektedir ki uzun saatler boyunca rahatlıkla ve güvenle giyilebilsin.

Delinme Direnci: Ayakkabının tabanı, keskin nesnelerin ayak tabanına zarar vermesini önleyecek şekilde tasarlanmalıdır.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World-wide-web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on-line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama 10 milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

Çalışma koşullarınız, seçeceğiniz iş ayakkabısı için sizi en doğru sonuca ulaştıracaktır. Ortamda sıvı beraberinde kayma riski, elektrik akımı veya kimyasal faktörlerin var olup olmadığı ayrıntıları iş ayakkabısı seçiminde kriter belirlemede sorgulayabileceğiniz yds iş ayakkabısı diğer detaylardan olacaktır. Elektrik akımının yoğun olduğu çalışma ortamlarında elektrik çarpma riski yaşanacağından ötürü elektrik direncine en iyi yanıt veren, kompozit burunlu iş ayakkabısı tercih etmelisiniz.

Blog site Kategorileri Genel EN iş ayakkabısı 20345 S3 iş ayakkabısının burun koruma ve ara taban koruma özelliğine sahip olduğunu gösterir.

Genellikle deri veya sentetik malzemeler kullanılarak üretilirler. Bu malzemeler, ayakkabıları kırışmaya veya delinmeye karşı korur ve ayakları dış etkenlerden korur.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Kaliteli malzemelerden üretilen ve işlevsel tasarımlara sahip olan mekap iş ayakkabıları, çalışanların güvenliğini sağlayarak iş verimini artworkırır.

Aynı zamanda ayakkabının hava almasına lawnımcı olan nefes alabilir kumaşlar ve terlemeyi önleyen antibakteriyel iç materyallerle donatılmıştır.

Kimyasal Direnç: iş ayakkabısı adana Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

This Web page is employing a stability services to protect alone from on-line assaults. The motion you merely done brought on the safety Alternative. There are several steps that might result in this block like submitting a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page